Ons werkgebied

Dijkman ICT hecht veel waarde aan directe communicatie en korte lijntjes. Daarom ziet u op de onderstaande map dat wij ook veek klanten in Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk en omstreken hebben.

Maar naast de klantenkring in Gouda en omstreken, bedienen wij ook klanten die buiten deze regio vallen. Werkzaamheden die wij buiten onze regio uitvoeren zijn meestal netwerkinstallaties, cloud diensten en hulp op afstand.

Haal- en brengservice

Met de haal- en brengservice hoeft u niet meer de deur uit. Wij halen uw apparaat helemaal gratis op.

Na onderhoud/reparatie wordt uw apparaat op het afgesproken tijdstip weer afgeleverd. Vanzelfsprekend kunt u het apparaat ook zelf ophalen of brengen in Gouda en gebruik van maken alleen het halen of brengen.

Voorrijkosten

Binnen een straal van 10KM is de haal- en brengservice helemaal gratis. Woont of werkt verder? Geen zorgen, want wij leveren onze diensten ook buiten de regio Gouda. Op de kaart hierboven ziet u waar de meeste van onze klanten zijn gevestigd.

Enkele regio’s waar wij veel klanten bedienen zijn:

Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Boskoop, Moordrecht, Haastrecht, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, Zevenhuizen, Driebruggen, Stolwijk, Den Haag, Amsterdam en Leiden.

Buiten een straal van 10KM rekenen wij voorrijkosten. Dit verschilt per klant. Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact met ons op

[wd_asp id=2]

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg