Ben je opzoek naar een betrouwbare partner die kan adviseren over een geschikte internetverbinding en ook de installatie kan verzorgen? Dan ben je bij Dijkman ICT op het juiste adres.

Wij kunnen je ondersteunen bij analoge, VDSL en glasvezel verbindingen. We kunnen de netwerk apparatuur indien gewenst 24/7 monitoren en zijn snel beschikbaar mochten er storingen optreden.

Jij focust op jouw bedrijf, wij zorgen voor de beste verbinding.

Welke provider kunnen wij leveren

Dijkman ICT is partner van KPN. Dit betekent dat wij je direct bij KPN kunnen onderbrengen. Voordeel is dat we een kort lijntje hebben bij de klantenservice en zelf ook kunnen troubleshooten als er storingen optreden (ook buiten openingstijden van de KPN helpdesk)

Uiteraard is het ook mogelijk om een andere verbinding op te leveren en aan te sluiten. Wij kijken wat het beste past bij jouw bedrijf. Of het nu XS4ALL, KPN, T-Mobile, Delta of Ziggo is, onze specialisten weten hoe het werkt en kunnen alle soorten verbindingen op de juiste manier aansluiten.

Waarborgen van je bedrijfsprocessen

Om continuïteit van je bedrijf te waarborgen, kunnen wij de verbinding en de netwerkapparatuur 24/7 monitoren. Hierdoor kunnen kritische storingen in een zo vroeg mogelijk stadium gedetecteerd worden en kan preventief onderhoud worden uitgevoerd. Hierdoor wordt de kans op uitval van een kritisch apparaat tot een minimum beperkt.

Onderhoud van netwerken

Onderhoud van netwerk en van de netwerkapparatuur is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Veel mensen zien dit over het hoofd of vinden dit niet nodig, tot een cyberaanval of dataverlies optreedt en blijkt dat de apparatuur niet is geupdate.

Daarom hechten wij veel belang aan het consequent onderhouden van netwerk en apparatuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onderhoud op jouw netwerkapparatuur? Neem dan contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren