Bekabelen van data en coax netwerken

Dijkman ICT is de expert in bekabelen van data en coax netwerken.

Een bekabeld netwerk aanleggen vergt een goede voorbereiding. Daarom komen we op locatie voor een gratis vooropname. We geven eerlijk advies en besteden veel zorg aan kwaliteit en structuur. Als wij een bekabeld netwerk aanleggen maken we gebruik van gecertificeerde kabels waar wij 10 jaar garantie op geven. Hierdoor ben je verzekerd van een jarenlang onderhoudsvrij netwerk.

Bekabeld netwerk aanleggen is dé specialiteit van Dijkman ICT

Een goed werkend bekabeld netwerk aanleggen vormt de basis van jouw ICT infrastructuur. Belangrijk is  om aandacht aan een goede installatie te besteden, maar ook aandacht aan wat het beste werkt voor jouw bedrijf. Voor het bekabelen van data en coax netwerken legt Dijkman ICT de juiste infrastructuren aan en zorgt voor de aansluiting van netwerk- en randapparatuur.

We werken volgens strikte richtlijnen en veiligheidseisen. Daarnaast maken we gebruik van gecertificeerde brandvertragende kabels die bestaan uit 100% koper. Omdat we gebruik maken van gecertificeerde kabels waar we 10 jaar garantie op geven, ben je verzekerd van een veilig en kwalitatief netwerk waar je tientallen jaren plezier van hebt.

Stappenplan: het maken van een nieuw netwerk of de netwerk verbindingen optimaliseren

Wij vertellen graag hoe wij te werk gaan in duidelijke stappen. We zijn transparant in onze werkwijze en advies bij het maken van een geheel nieuw netwerk of om bestaande netwerk verbindingen te optimaliseren.

We maken vrijblijvend een afspraak voor een vooropname op locatie. We kijken naar de bestaande situatie en bespreken de mogelijkheden en wensen.

Bij deze vooropname meten we hoeveel kabel er nodig is, waar de aansluitmogelijkheden zich bevinden, of de meterkast heringericht moet worden, welke patchkasten er opgehangen of verhangen moeten worden. Ook checken we naar bestaande netwerk verbindingen en het verhuizen van infrastructuur. Bij het ontwerpen van een geheel nieuw netwerk zorgen we voor de meest efficiënte netwerkverbindingen en koppelingen.

We maken een vrijblijvende prijsopgave. We bespreken de prijsopgave zodat elk aspect duidelijk is. Indien goedgekeurd wordt er een afspraak ingepland voor de werkzaamheden. We bespreken het tijdsplan om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Na de uitvoering van de werkzaamheden en de oplevering van het project zal er altijd een instructie volgen. Daarnaast wordt ook een plan van nazorg besproken. Je hebt een vast contactpersoon. Bij vragen weet deze contactpersoon alles van het project en kan vragen direct beantwoorden.

Zet nu de eerste stap naar de optimale netwerkverbinding en neem contact met ons op

erik-dijkman
Heb je een vraag?
Erik helpt je graag met al je vragen over data bekabeling

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren