We zijn een kleine organisatie. Onze overhead kosten zijn laag, waardoor wij voor het MKB, ZZP’ers en particulieren veel voordeliger zijn dan grotere IT partijen waar de kosten, en dus ook de uurtarieven hoger zijn.

We werken met een vast team, je weet dus wie jouw contactpersoon is en we werken met vaste partners om krachten te bundelen en continuïteit te waarborgen.

Onze voordelige uurtarieven zijn interessant, maar nog interessanter is onze grote betrokkenheid! We werken met daadkracht en zijn flexibel in onze dienstverlening.

Dijkman ICT staat voor je klaar!

Profiteren van fikse korting

Met onze beheerpakketten profiteren klanten van voordeel bovenop ons uurtarief. Een pakket wordt vaak aangeschaft wanneer er regelmatig vraag is naar ondersteuning. Een beheerpakket schaf je eenmalig aan en heeft geen verloopdatum.

Al de arbeid die door een medewerker verricht kan worden, valt onder het beheerpakket. Toch zijn er een paar onderdelen die niet binnen een beheerpakket vallen:

  • Aanschaf van materiaal, licenties en hard- en software
  • Vast onderhoud op bedrijfskritische apparaten zoals accesspoints, NAS, servers, routers, switches en camera’s
  • Eventuele voorrijkosten. Binnen een straal van 10 kilometer rekenen wij geen voorrijkosten

De voordelen van een beheerpakket

Je profiteert van korting op ons uurtarief (tot wel €9!)

Je krijgt eenmalig en vooraf een factuur voor het gewenst aantal uren. Hierdoor je tijd met het doen van de administratie

Maandelijks ontvang je een rapport met de datum, het tijdstip, naam van de medewerker en omschrijving van de werkzaamheden en het openstaande saldo. Je weet met een beheerpakket precies waar je aan toe bent!

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren