Hosted telefonie voor het MKB

Altijd bereikbaar tegen een vaste lage prijs. Met Zakelijk Hosted Telefonie bel je via internet en gebruikt je een eigen flexibele telefooncentrale in de cloud. (Voice over IP ofwel VoIP)

De voordelen van hosted telefonie:

Flexibiliteit in beheer en gebruik

Direct besparen zonder investering

Zorgeloos bellen met Nederland onbeperkt

Flexibiliteit in beheer en gebruik

Met hosted telefonie is de telefooncentrale altijd up-to-date en gemakkelijk aan te passen. Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers dan verandert de centrale met u mee. Via de handige app zijn uw instellingen makkelijk te beheren. Zo zijn gemakkelijk belgroepen toe te voegen of tijdelijke doorschakelingen in te stellen.

Direct besparen zonder kostbare investering

Met hosted telefonie bespaart je direct! Geen investering in een vaak dure en omslachtige telefooncentrale. Bellen en internetten gaat via één verbinding en je maakt gebruik van voordelige beltarieven. Via een factuur online en een maandelijkse rekening heb je een helder inzicht in de kosten.

Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt

Wilt je vooraf exact weten waar je aan toe bent, kies dan voor onbeperkt bellen binnen Nederland. Bellen voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Elke maand dezelfde vaste lage prijs, dat is wel zo rustgevend. Of kies voor de variabele afrekenmethode. De gesprekskosten worden dan gebaseerd op het daadwerkelijk verbruik.

erik-dijkman
Heb je een vraag?
Erik helpt je graag met al je vragen over bellen via VOIP

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren