Dijkman ICT is dé geschikte partner voor het verzorgen van alle zaken omtrent ICT- en internetdiensten. We onderhouden en ondersteunen jouw ICT omgeving zodat alles werkt zonder storingen en haperingen. Jij focust op jouw bedrijf, wij zorgen met systeem- en netwerkbeheer dat alles perfect werkt.

We bieden totaaloplossingen en zorgen met efficiënt systeem- en netwerkbeheer dat de workflow in het bedrijf continue doorgaat. Met ons systeem- en netwerkbeheer heb je 24/7 ondersteuning. Een veilig gevoel, want ons is niks teveel gevraagd!

Wat doet een systeembeheerder?

Dijkman ICT is niet alleen bezig met het monitoren van IT systemen, maar geeft ook advies over implementatie van nieuwe hard en software, migraties naar de Cloud of NAS systemen. Wij zorgen ervoor dat alle computersystemen en netwerken op de beste manier gebruikt worden.

Jouw bedrijf ondersteunen we op alle mogelijke manieren, of het nu gaat om het vervangen van een toner, het inrichten van een complete werkplek, hulp op afstand of de implementatie van software van derden. Je kan je dus beter afvragen wat doen een systeembeheerder niet?

Wat kan een systeembeheerder zien aan jouw bedrijf

Door hardware en softwarematige processen op servers, routers en switches 24/7 te monitoren, kunnen kritische storingen in een zo vroeg mogelijk stadium gedetecteerd worden en kan preventief onderhoud worden uitgevoerd. Dijkman ICT denkt proactief mee, we adviseren én waar nodig repareren we en waarborgen continuïteit voor jouw bedrijf. Met Dijkman ICT als systeembeheerder heb je geen ongeplande noodstops of vervelende verrassingen.

Een goede systeembeheerder heeft oog voor detail en een vooruitziende blik. Wat kan een systeembeheerder zien én doen hangt af van een aantal factoren, maar feit blijft dat ons doel is om de uitval van een kritisch apparaat, systeem of netwerk te voorkomen. Wij leveren onze diensten ook ’s nachts of in het weekend en doen er alles aan om de dagelijkse routine van jouw bedrijf zonder problemen te laten verlopen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

systeembeheerder
Groene hart

De systeembeheerder van het Groene Hart

Al bijna 10 jaar is Dijkman ICT partner bij een hechte klantenkring in de regio van het Groene Hart. Kleine opdrachten of grote projecten, Dijkman ICT is dé expert die ingeschakeld wordt. Waarom? We zijn een kei op het gebied van ICT, betrouwbaar, snel en flexibel.

Onze expertise als ICT systeembeheerder wordt ingeschakeld bij projecten, maar ook bij een capaciteitstekort als aanvulling op een bestaande ICT afdeling van onze klanten. Wil je een aanvulling op jouw huidige ICT afdeling of een ICT systeembeheerder als back-up? Dan is Dijkman ICT de ideale partner.

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren