Ben je opzoek naar een bekabelaar voor uw cat6, cat7 of coax netwerk? Wij kunnen je helpen met het aanleggen van een data netwerk die volgens de richtlijnen wordt aangesloten. 

Dijkman ICT legt data infrastructuren in zowel bedrijfspanden als woonhuizen aan en verzorgen ook de aansluiting van netwerk- en randapparatuur.

Als wij een bekabeld internet netwerk aanleggen maken we gebruik van gecertificeerde kabels waar wij 10 jaar garantie op geven. Hierdoor ben je verzekerd van een jarenlang onderhoudsvrij netwerk.

Bekabeling in nieuwbouwhuizen

Regelmatig komen wij nog situaties tegen waar de aannemer/ electricien niet goed heeft nagedacht over het aanleggen van netwerkkabels in je nieuwbouwhuis. Dit is zonde omdat hierdoor achteraf problemen met bijvoorbeeld het wifi signaal kan ontstaan. De mogelijkheden voor het faciliteren van wifi door het hele huis of aansluiten van tv’s wordt daarmee duurder en gecompliceerd.

Ook bij nieuwbouwprojecten kan Dijkman ICT een advies uitbrengen m.b.t. het aanleggen van data kabels. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Kwaliteit is betaalbaar

Wij besteden veel zorg aan kwaliteit. Dat doen we door gebruik te maken van gecertificeerde bekabeling en professionele materialen, maar ook door onze manier van werken. Het optimaliseren van de apparatuur, het netjes wegwerken van snoeren en het (her)inrichten van de meterkast is ook vast onderdeel van onze werkzaamheden.

We maken een vooraf opgesteld netwerkschema, spreken een prijs af en doen wat we beloven. We werken volgens strikte richtlijnen en veiligheid staat bij ons voorop.

Met de experts van Dijkman ICT ga je voor kwaliteit en zekerheid.

erik-dijkman
Heb je een vraag?
Erik helpt je graag met al je vragen over het aanleggen van data bekabeling

Werkzaamheden die wij uitvoeren

Doortrekken van netwerk- en coaxkabels

Vervangen van huidige kabels

Afmonteren van data bekabeling

Structureren van en veilig aansluiten van apparatuur

Verwijderen van onnodige apparaten en kabels

Monteren van planken in de meterkast

Voorbeelden van reeds geinstalleerde netwerken

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren