Service aan huis

Internet aansluiten

Dat we thuis internet hebben lijkt vanzelfsprekend, maar veel particulieren nemen nog genoegen met een haperende internetverbinding of slechte wifi in huis. Snel en veilig internet thuis aansluiten is echt geen rompslomp of dure aangelegenheid!

Werkplek inrichten

Een prettig thuiskantoor met een snelle internetverbinding, goede wifi verbinding en een hoge internetsnelheid zorgt dat jij efficiënt kunt werken. Een online vergadering met stilstaande beelden door een haperende verbinding en minutenlang downloaden van simpele bestanden door een lage internetsnelheid is verleden tijd. Naast snelheid van de internetverbinding is veilig thuiswerken een van de belangrijkste prioriteiten bij een thuiskantoor.

Wifi signaal verbeteren

We komen bij jou thuis op locatie! Door middel van onze gratis wifi check constateren we het probleem, geven geheel vrijblijvend een plan van aanpak met een indicatie van de kosten. Met ons plan van aanpak wordt jouw internet en wifi netwerk geoptimaliseerd en krijg je een supersnelle verbinding. Met vooraf een indicatie van de kosten kom je niet voor verrassingen te staan.

Aanleg data bekabeling

Een geheel nieuw wifi netwerk aansluiten en wifi installeren is een van onze specialiteiten. Een wifi netwerk maken dat geheel voldoet aan jouw (snelheid) wensen is voor onze deskundige engineers geen probleem. In elke kamer dezelfde wifi snelheid en een stabiel wifi netwerk wordt gegarandeerd door Dijkman ICT. Wij leveren vakwerk, berekenen een eerlijke prijs en voorkomen onnodige kosten.