Klaar om vanaf elke locatie te werken met Office 365?

Office 365 is een verzameling van producten die wordt aangeboden door Microsoft zoals Word, Excel en Powerpoint, Microsoft Outlook en Microsoft Teams.

Met Office 365 ben je flexibel, kan je in de cloud werken en ben je niet meer gebonden aan een specifieke werkplek of apparaat. Je schakelt makkelijk tussen werken op je mobiele telefoon, tablet, laptop of vaste computer.

In de cloud met Dijkman ICT- wat kunnen we voor jou doen?

Dijkman ICT verzorgd het hele Office 365 traject. Dit houdt in dat wij adviseren, installeren, en nazorg bieden bij vragen of problemen. Wij zorgen ervoor dat je altijd over de juiste licenties beschikt en nooit teveel betaalt. We leveren zeer betaalbaar service abonnement. Hiermee werk je altijd veilig en is Dijkman ICT jouw back-up, een veilig gevoel!

Overal toegang

Niet alleen voor thuiswerkers of op kantoor, maar ook onderweg kan je met de Microsoft 365-apps documenten bekijken en bewerken terwijl je gegevens beschermd blijven. Jouw lijst met recentelijk gebruikte documenten reist met je mee, zodat je op elk apparaat kunt verdergaan waar je gebleven was.

Share documents with Office 365

Bestanden opslaan en delen

Je kunt overal bestanden veilig bekijken, delen en samenwerken met je team dankzij het delen van bestanden in de cloud. Het is niet voor niets dat Microsoft 365 steeds populairder wordt vanwege de flexibiliteit en vele voordelen.

E-mail en agenda’s

Krijg op elk apparaat toegang tot inhoud, gesprekken, taken en planningen. Vereenvoudig het plannen met gedeelde mobiele agenda’s waarmee mensen kunnen zien wanneer collega’s beschikbaar of bezet zijn. Breng teams samen, waar ze ook zijn, met een Postvak IN van de groep dat op alle apparaten wordt gesynchroniseerd.

erik-dijkman
Heb je een vraag?
Erik helpt je graag met al je vragen over werken in de cloud

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren