NAS oplossingen voor zakelijke gebruikers

Meer gebruiksgemak en een veilige oplossing voor thuiswerkers? Dan is een NAS een goede keuze. Een Network Attached Storage (NAS) is een opslagapparaat dat verbonden is met het netwerk. Met de NAS kunnen gebruikers op de zaak en thuiswerkers veilig en vanaf alle apparaten bestanden bewaren, delen, streamen en heb je een perfecte bestandsopslag en cloud synchronisatie. Misschien wel het belangrijkste argument om een NAS server te implementeren is dat een storing niet leidt tot een crash of data verlies! Computer, laptop, smartphone, alle apparaten zijn verbonden en alle informatie uitwisseling tussen de apparaten is veilig. Zeker de moeite waard om de mogelijkheden met Dijkman ICT te bespreken.

Laat je verrassen door de prijs én het gebruiksgemak van de NAS.

Voor wie is een NAS geschikt?

MKB

Centraal bestandsopslag, uitgebreide back-up functies, bestanden delen tussen vestigingen etc.

Fotograaf

Delen van fotoshoots met klanten, streamen naar TV, chromecast of Apple TV en opslag tot wel 30TB!

ZZP

Bestandsopslag, Cloud synchronisatie, VPN, uitgebreide back-up functies etc.

Thuisgebruik

Streamen van films, bestandsopslag, centraliseren van multimedia, camerabewaking etc.

Wat kan ik met een NAS in mijn bedrijf

Een NAS staat voor continuïteit en stabiliteit van het netwerk. Mede door de 24/7 monitoring van Dijkman ICT en proactief beheer, verzekeren we je van een goede werkomgeving waar gebruikers snel, makkelijk en veilig in kunnen werken. Je vraag je misschien af ‘wat kan ik met een NAS’, maar onze ervaring heeft geleerd dat je je beter kan afvragen hoe snel Dijkman ICT een NAS kan implementeren! Gebruiksgemak, veiligheid en een stabiel netwerk is voorwaarde voor efficiënt werken. Wij helpen je!

Dijkman ICT biedt NAS oplossingen voor 1 tot 50 werkplekken.

Wat doet een NAS nog meer?

Afhankelijk van jouw wensen, de NAS processor en het RAM-geheugen, richten wij de netwerk omgeving in exact zoals gewenst. Dit doen we door goed te luisteren naar de wens van de gebruikers. Wat kan de NAS server en hoe past dit bij de werkzaamheden zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten.

We maken gebruik van geavanceerde groep- en gebruikersrechten, doen de installatie, installeren third party apps, optimaliseren de fileserver, zo nodig passen we de VPN verbinding aan en helpen bij configuratie en ondersteuning bij software van derden.

Laat je door ons vakkundig adviseren over de aanschaf van de hard- en software, back-ups, onderhoud en beheer van een NAS server. Dijkman ICT heeft de beste (NAS) oplossingen voor het MKB en ZZP.

Service en onderhoud

We kennen de verhalen van cybercriminaliteit of een hack of crash in de computer waardoor alle bestanden bestanden en gegevens zijn verdwenen. Voor bedrijfskritische apparaten bieden we optionele service contracten aan. We gaan indien gewenst voor full service en onderhouden de NAS hardware en software regelmatig. Hierdoor worden storingen in een vroeg stadium ontdekt. Het oplossen van een storing gaat sneller en een storing leidt niet tot een crash of data verlies.

Met Dijkman ICT heb je altijd een back-up!

Energiekosten van een NAS

In onderstaand overzicht gaan wij uit van een stroomtarief van 70 ct per kilowatt uur. Gemiddeld verbruikt een NAS ongeveer 15 watt. Als de hardeschijven in slaapstand staan, dan is het vebruik ongeveer 7 watt

Per maand

Per jaar

24x7 ingeschakeld

€7,98

€95,76

Slaapstand ingeschakeld

€3,75

€45

erik-dijkman
Heb je een vraag?
Erik helpt je graag met al je vragen over het plaatsen en de nazorg van een NAS

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren