Snel wifi netwerk dé basis voor prettig thuiswerken, gamen en internet

Slechte wifi of een probleem met de wifi verbinding is geen goede basis voor een prettige thuiswerkplek. Een wifi netwerk met haperende verbinding en een lage internetsnelheid geeft irritaties. Dat geldt ook voor streamen van films of gamen. Het wifi netwerk in huis en op jouw thuiskantoor moet optimaal zijn zodat jij efficiënt kunt werken, gamen of streamen. Dijkman ICT zorgt daarvoor.

Netflixen, gamen, streamen en internetten. Allemaal tegelijk!
Wij zorgen dat u zorgeloos en jarenlang plezier heeft van een stabiel en dekkend WiFi netwerk door het hele huis

Gratis wifi check

Dijkman ICT vindt de oplossing voor elk probleem met de wifi verbinding. Door middel van onze gratis wifi check constateren we het probleem, geven geheel vrijblijvend een plan van aanpak met een indicatie van de kosten. Met het plan van aanpak wordt het wifi netwerk geoptimaliseerd en heb je een supersnelle verbinding. Met advies op maat behoort slechte wifi in huis tot het verleden en je bent klaar voor de toekomst! Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze experts en laat jouw wifi netwerk in huis verbeteren. Dat kan heel makkelijk en snel.

Installatiegarantie

Wanneer wij voor jou een nieuw netwerk aanleggen of optimaliseren dan geven wij standaard 1 maand installatiegarantie. De reden waarom wij dit doen is dat er vaak na de installatie nog wat vragen zijn of kleine aanpassingen nodig zijn om het netwerk te optimaliseren.

Daarnaast staan wij voor 100% achter onze producten en kwaliteit van installatie. Met de installatiegarantie willen wij u vertrouwen geven in onze producten en de installatie

erik-dijkman
Heb je een vraag?
Erik helpt je graag met al je vragen over het verbeteren van je wifi signaal

Wifi netwerk veilig en beveiligd met onze wifi service

Wifi problemen oplossen of het wifi netwerk in huis verbeteren is belangrijk, maar het beveiligen van het wifi netwerk is nog belangrijker! We kennen de horror verhalen van cybercriminaliteit of een hack of crash in de computer waardoor alle gegevens, adresbestanden, foto’s zijn verdwenen. Met onze wifi service is jouw draadloze netwerk in handen van deskundige engineers.

Een service abonnement voor een laag bedrag per jaar en 24/7 support geeft veiligheid en zekerheid. Wij nemen de updates, support en monitoring van kwestsbaarheden op onze rekening. Neem contact met ons op voor meer informatie over de wifi service.

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren