NAS - De oplossing voor centrale bestandsopslag

Wil je extra veiligheid en gebruiksgemak als je thuiswerkt? Dan is wellicht een NAS voor thuis een goede keuze. Een Network Attached Storage (NAS) is een opslagapparaat dat verbonden is met het netwerk. Met de NAS server kan je vanaf alle apparaten veilig bestanden bewaren, delen, streamen en heb je een perfecte bestandsopslag en cloud synchronisatie. Computer, laptop, smartphone alle apparaten zijn verbonden.

Een NAS server staat voor continuïteit en stabiliteit van het netwerk. Mede door de perfecte installatie verzekeren we je van een goede werkomgeving waar je als gebruiker(s) snel, makkelijk en veilig in werkt.

Automatische back-ups voor ultieme veiligheid

Met een NAS server voor thuis maak je automatisch back-ups. Zo ben je nooit meer bestanden kwijt. Een NAS voor thuis is de eenvoudige variant van de professionele server. Zeker de moeite waard om de mogelijkheden met Dijkman ICT te bespreken. Laat je verrassen door de prijs én het gebruiksgemak van de NAS gekoppeld aan jouw thuis netwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

erik-dijkman
Heb je een vraag?
Erik helpt je graag met al je vragen over het plaatsen en de nazorg van een NAS

Energiekosten van een NAS

In onderstaand overzicht gaan wij uit van een stroomtarief van 25 ct per kilowatt uur. Gemiddeld verbruikt een NAS ongeveer 15 watt. Als de hardeschijven in slaapstand staan, dan is het vebruik ongeveer 7 watt

Per maand

Per jaar

24x7 ingeschakeld

€7,98

€95,76

Slaapstand ingeschakeld

€3,75

€45

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren