Aanleg wifi netwerk

Snel wifi netwerk dé basis voor prettig (thuis)werken

Een probleem met de wifi verbinding geeft irritatie en is geen goede basis voor een prettige werkplek. Een wifi netwerk met haperende verbinding en een lage internetsnelheid verlaagd de productiviteit van de medewerkers. Wij zorgen voor een optimaal werkend wifi netwerk op kantoor of voor jouw thuiskantoor.

Op maat gemaakt wifi netwerk installeren

Naast het optimaliseren van een wifi netwerk is het ook mogelijk een geheel nieuw wifi netwerk te installeren zodat elke werkplek is voorzien van een krachtig wifi signaal. We hebben veel ervaring met het aanleggen van een stabiel en betrouwbaar wifi netwerk. We zorgen voor een draadloos netwerk dat geheel voldoet aan jouw wensen. In elk kantoor dezelfde wifi snelheid en een stabiel draadloos netwerk wordt gegarandeerd door Dijkman ICT. Wij leveren vakwerk, werken met gecertificeerde apparatuur en onderdelen en kunnen stellen dat een slecht wifi signaal na onze installatie niet meer voorkomt.

Wifi kantoor

Gratis wifi check - nooit meer een probleem met de wifi verbinding

Dijkman ICT vindt de oplossing voor elk probleem met de wifi verbinding. Door middel van onze gratis wifi check constateren we het probleem, geven geheel vrijblijvend een plan van aanpak met een indicatie van de kosten. Met het plan van aanpak wordt het draadloos netwerk geoptimaliseerd en heb je een supersnelle verbinding. Met advies op maat behoort jouw probleem met de wifi verbinding in tot het verleden en je bent klaar voor de toekomst! Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze experts.

Een wifi netwerk maken vergt een goede voorbereiding

Als bedrijf wil je dat als wij een nieuw wifi netwerk maken, dit naadloos aansluit aan de behoeften van het bedrijf. Dijkman ICT geeft eerlijk advies en doorloopt vaste stappen bij een aanvraag om een duidelijk plan van aanpak te presenteren, passend bij het bedrijf.

We werken volgens strikte richtlijnen en veiligheidseisen. Daarnaast maken we gebruik van gecertificeerde brandvertragende kabels die bestaan uit 100% koper. Omdat we gebruik maken van gecertificeerde kabels waar we 10 jaar garantie op geven, ben je verzekerd van een veilig en kwalitatief netwerk waar je tientallen jaren plezier van hebt.

Wifi installatie van hoge kwaliteit is betaalbaar

Wij besteden veel zorg aan kwaliteit. Dat doen we door gebruik te maken van gecertificeerde bekabeling en professionele materialen, maar ook door onze manier van werken.

We maken een vooraf opgesteld netwerkschema, spreken een prijs af en doen wat we beloven. We werken volgens strikte richtlijnen en veiligheid staat bij ons voorop.

Het optimaliseren van de apparatuur, het netjes wegwerken van snoeren en het (her)inrichten en montage van patchpanelen en wandcontactdozen is ook vast onderdeel van onze werkzaamheden. 

 

Heb je een vraag of een probleem met de wifi verbinding? Neem contact met ons op voor een gratis wifi check en ontdek onze betaalbare oplossingen en mogelijkheden.

Geen verbinding met wifi? Bel dan voor een afspraak en maak kennis met onze snelle service! Met de experts van Dijkman ICT ga je voor kwaliteit en zekerheid.

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren