Wie zijn wij

Dijkman ICT is in maart 2012 opgericht door Erik Dijkman. Wij zijn een jonge, flexibele en persoonlijke ICT dienstverlener voor de particuliere en zakelijke markt waarbij wij ons vooral focussen op ZZP’ers en het MKB.

Tot op heden hebben wij een zeer hechte klantenkring opgebouwd met een aantal toonaangevende klanten die bij iedereen bekend zullen zijn.

U kunt ons niet alleen inschakelen voor kleine (eenmalige) opdrachten maar ook voor een langdurige relatie en grote projecten.

Omdat wij een kleine dienstverlener zijn kunnen wij onze diensten ook op een flexibele en persoonlijke manier aan u aanbieden. U komt bij ons niet in een molen terecht van lange wachtrijen en keuzemenu’s, maar u krijgt een echte 1e lijns medewerker te spreken die met uw vraag aan de slag gaat.

Team

Dijkman ICT heeft 2 vaste werknemers en werkt daarnaast met een aantal vaste en partners om de klant op alle vlakken te ontzorgen. Deze partners zijn ook lokale ondernemers in Gouda en streven ook naar persoonlijk contact waarbij de klant centraal staat.

Door deze formule kunnen wij onze tarieven laag houden, blijven we persoonlijk in contact met de klant en kunnen we hoge kwaliteit waarborgen

Erik Dijkman

Michel van Buren

Michel Scheidema

Michel Scheidema (onze commerciele KPN partner)

Martijn de Visser

Martijn de Visser (onze commerciele KPN partner)

Kom met ons in contact

Zoek op de site

Search
Generic filters
Exact matches only

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg