Beheren, adviseren en inrichten van de perfecte werkplek

Een prettige werkplek op kantoor of thuis is niet altijd vanzelfsprekend. Trage wifi, kabels waar je over struikelt, een te laag bureau en te kleine monitoren, het zijn allemaal ergernissen die ervoor zorgen dat er niet fijn gewerkt kan worden
Dijkman ICT kan hierin adviseren en richt de werkplek zo in dat elke medewerker zo efficiënt en verantwoord mogelijk zijn werk kan doen.

Gezamenlijk maken we een plan en bespreken de technische mogelijkheden. Daarna gaan we aan de slag. We besteden veel zorg aan kwaliteit. Dat doen we door gebruik te maken van gecertificeerde bekabeling en professionele materialen, maar ook door onze manier van werken. Zo wordt elke werkplek op kantoor een professionele werkplek met goed werkende apparatuur, weggewerkte kabels en snelle wifi- of internetverbinding en dataveiligheid.

Werkplek thuis inrichten met oog voor detail en kwaliteit

Een werkplek thuis inrichten doen we volgens specifieke wensen, zodat werknemers goed kunnen werken in de ruimte die beschikbaar is om de werkplek thuis te realiseren.

Een werkplek thuis inrichten heeft ook te maken met het optimaliseren van de apparatuur, een check van de wifi- en internetverbinding en het netjes wegwerken van snoeren. We doen er alles aan om de technische kant van de werkplek zo functioneel mogelijk in te richten.

Met de experts van Dijkman ICT ga je voor kwaliteit en zekerheid. Een werkplek thuis inrichten of op kantoor doen we volgens strikte richtlijnen en dataveiligheid staat bij ons voorop.

Thuiswerkplek

Een prettig thuiskantoor met een snelle internetverbinding, goede wifi verbinding en een hoge internetsnelheid zorgt voor efficiënt werken. Een online vergadering met stilstaande beelden door een haperende verbinding of het minutenlang downloaden van simpele bestanden door een lage internetsnelheid is verleden tijd.

Naast snelheid van de internetverbinding is veilig thuiswerken een van de belangrijkste prioriteiten bij een thuiskantoor. Met veilig bedoelen we dat bestanden gedownload en opgeslagen kunnen worden zonder dat data verloren gaat door storingen, fouten of criminaliteit.

erik-dijkman
Heb je een vraag?
Erik helpt je graag met al je vragen over het inrichten van je werkplek

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze openingstijden: Ma t/m vr van 09:00 tot 17:30

of wil je liever teruggebeld worden?

Waarom kiezen voor ons

Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Nazorg waar je blij van word

Flexibele werktijden

Gratis voor de deur parkeren