Bekabelen van data en coax netwerken

Bent u opzoek naar een bekabelaar voor uw cat6, cat7 of coax netwerk? Wij kunnen u helpen met het aanleggen van een data netwerk die volgens de richtlijnen wordt aangesloten. 

Netwerkbekabeling is een belangrijk onderdeel van de ICT infrastructuur. Wanneer bekabeling niet goed geleid, verkeerd of niet degelijk is aangesloten, treden er veel storingen in het netwerk op. Daarbij speelt de afmontage en structuur van de bekabeling ook een rol in.

Dijkman ICT legt complete infrastructuren aan waar u tientallen jaren onbezorgd gebruik van kunt maken. Dit doen we door o.a. gebruik te maken van gecertificeerde kabels met een 100% koperen kern.

Wij doen de volgende installaties

Structuur

Wij houden van structuur en overzicht. Na realisatie van een project kunt u dit ook terugzien in het resultaat. Naast dat het oog ook wat wilt, geeft structuur ook de volgende voordelen:

  • Gegarandeerd zorgeloos gebruik maken van een stabiel en snel netwerk
  • Geen onderhoud nodig
  • Verhuizingen van werkplekken zijn makkelijk te realiseren
  • Kans op storingen ligt velen malen lager

Kwaliteit van ons materiaal

De kwaliteit van kabels zijn ontzettend belangrijk voor een stabiel netwerk. Daarom gebruiken wij bij Dijkman ICT alleen maar gecertificeerde kabels. De netwerkkabels (vanaf CAT6) die wij gebruiken hebben een massief koperen geleider (100% koper)! Hierdoor is de geleiding velen malen hoger waardoor er een veel sneller netwerk te realiseren is. Ook voorkomt dit in de toekomst veel problemen.

Voor CAI (kabel) oplossingen gebruiken wij altijd Hirschmann kabels en materiaal.

Vragen? Erik helpt u graag verder

Erik Dijkman

of bel 085 4017 198

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg