Aanleggen van betrouwbare (wifi) netwerken

Last van een slecht wifi signaal of instabiel netwerk? Wij zijn de experts in het oplossen van wifi problemen en het aanleggen van bekabelde netwerken.

Een netwerk vormt het hart van uw ICT infrastructuur. Belangrijk is dan ook om hier zorgvuldig mee om te gaan en aandacht aan een goede installatie te besteden.

Wij besteden veel zorg aan kwaliteit, structuur en onderhoudsvrije (wifi) netwerken. Dit realiseren wij door gebruik te maken van enkel gecertificeerde bekabeling en materiaal, vooraf opgestelde netwerkschema’s en het inrichten van een georganiseerde patchkast. Hierdoor worden storingen tot een minimum beperkt en heeft u meer continuïteit in het bedrijf. Een slecht wifi signaal komt na onze installatie niet meer voor! Wij kunnen deze garanties geven door het uitvoeren van een gratis wifi check

Voor wie

Dijkman ICT realiseert voor zowel consumenten als zakelijke klanten professionele netwerk oplossingen. Wij waarborgen hoge kwaliteit door gebruik te maken van enkel A merk materiaal en apparatuur. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld gecertificeerde kabels die bestaan uit 100% koper en brandvertragend zijn uitgevoerd. Voor netwerkapparatuur zetten wij vaak Draytek en Ubiquiti in. De prijs/ kwaliteit verhouding is voor consumenten en het MKB perfect in balans.

Vragen? Erik helpt u graag verder

Erik Dijkman

of bel 085 4017 198

U kunt bij ons terecht voor

Herinrichten van de meterkast
Aanleg van bekabeling (zowel coax- als data)
Afmontage van patchpanelen en wandcontactdozen
Installatie en optimalisatie WiFi
Second opinion

Hoge continuïteit voor bedrijven

Deze continuïteit kunnen wij waarborgen door hardware en softwarematige processen op servers, routers en switches 24/7 te monitoren. Hierdoor kunnen kritische storingen in een zo vroeg mogelijk stadium gedetecteerd worden en kan preventief onderhoud worden uitgevoerd. Hierdoor wordt de kans op uitval van een kritisch apparaat tot een minimum beperkt.

Opgeleverde netwerken

Meer informatie

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg