Website en webshop hosting

Kwaliteits webhosting met een persoonlijke touch

Bent u op zoek naar een betrouwbare hoster voor uw website of webshop? Dan bent u bij Dijkman ICT op het juiste adres. Wij bieden kwaliteits webhosting aan tegen een eerlijke prijs en met een persoonlijke touch.

Wij zijn een dienstverlener die de focus legt op eerlijke en transparante dienstverlening, waar service hoog in het vaandel staat en persoonlijk contact voor ons erg belangrijk is.

Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen dat alles wordt geregeld voor het hosten van uw webapplicatie. Van domeinregistratie tot aan het verhuizen en beveiligen van uw website of webshop.

Welke hosting is voor mij geschikt?

De keuze voor een hostingpakket is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere met welke taal de website is geschreven, hoeveel ruimte de website nodig heeft, het bezoekersaantal etc. Voor lichte webapplicaties raden wij het standaard webhosting pakket aan. Indien performance, stabiliteit en SLA garanties hoog in het vaandel staan raden wij de Business hosting aan. Als u een grotere en zwaardere website heeft dan raden wij aan om over te stappen naar een VPS (Virtual Private Server).
Wij raden aan om webshops op een VPS te draaien.

Hoe kan ik webhosting bestellen?

Dijkman ICT stelt persoonlijke relaties zeer op prijs. Wij bieden daarom geen functionaliteit op onze website om producten te kopen. Als u een product wilt bestellen vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

YOUR PLAN

Select your price plan


Best WordPress Pricing Table plugin for your site. Implement many features, including WySiWyg table editor. Our supsystic.com team also have many other WordPress solution for you.

Editor

A/B Testing

Statistics

Templates

Sites

Support

Updates

Updates

Updates

WEBSITE PLAN

Geschikt voor wordpress sites

8/maand


Dit hostingpakket is geoptimaliseerd voor het draaien van uw wordpress website

5GB opslag

10GB dataverkeer

5 mailboxen

1 database

1 site

Support via telefoon of e-mail

Inclusief .nl domeinnaam

Inclusief SSL certificaat


WEBSHOP PLAN

Geschikt voor shops

16/maand


Dit hostingpakket is geoptimaliseerd voor het draaien van uw prestashop webshop

15GB opslag

50GB dataverkeer

10 mailboxen

5 databases

2 sites

Support via telefoon of email (ook buiten kantoortijden)

Inclusief domeinnaam

Inclusief SSL certificaat

Inclusief geavanceerde caching