Wat is Office 365 en wat zijn de mogelijkheden

Klaar om vanaf elke locatie te werken met Office 365?

Office 365 is een verzameling van producten die wordt aangeboden door Microsoft. Deze diensten zijn te gebruiken door bedrijven, thuisgebruikers en het onderwijs.

Met Office 365 kunt u volledig in de cloud gaan werken en bent u zeer flexibel. U bent niet meer gebonden aan een specifieke werkplek of apparaat. Via uw telefoon kunt u documenten maken, wijzigen, delen etc. En vervolgens kunt u weer op de tablet, laptop of vaste computer weer verder gaan waar u gebleven was.

In de grafiek ziet u dat meer dan de helft van alle bedrijven gebruik maakt van Office 365 en dat het cloud platform steeds populairder wordt vanwege de flexibiliteit en velen voordelen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dijkman ICT kan u in het hele Office 365 traject ontzorgen. Dit houdt in dat wij adviseren, configureren, migreren en nazorg leveren. Daarnaast leveren wij een solide back-up voor maar €5,- per mailbox. Wij zijn dus DE? totaalleverancier die u op elk vlak kunt ondersteunen???

Advies

Misschien heeft u zich al verdiept in de licenties die Microsoft aanbiedt en ziet u door de bomen het bos niet meer omdat er talloze licenties beschikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat u altijd over de juiste licenties beschikt en nooit teveel betaald.

Overal toegang
Met mobiele Office 365-apps kun je onderweg documenten bekijken en bewerken terwijl je gegevens beschermd blijven. Dankzij een consistente ervaring op alle apparaten kun je vanaf elke locatie op je gewenste iOS®-, Android™- of Windows-apparaat werken.1

Share documents with Office 365

Bestanden opslaan en delen
Je kunt overal bestanden veilig bekijken, delen en eraan samenwerken met je team dankzij integratie met services voor het opslaan en delen van bestanden in de cloud. Je lijst met recentelijk gebruikte documenten reist met je mee, zodat je op elk apparaat kunt verdergaan waar je gebleven was.

E-mail en agenda’s
Krijg op elk apparaat toegang tot inhoud, gesprekken, taken en planningen. Vereenvoudig het plannen met gedeelde mobiele agenda’s waarmee mensen kunnen zien wanneer collega’s beschikbaar of bezet zijn. Breng teams samen, waar ze ook zijn, met een Postvak IN van de groep dat op alle apparaten wordt gesynchroniseerd.

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg