Wifi as a Service

Steeds vaker zien en horen we de vraag van klanten, gasten en medewerkers om gebruik te maken van het draadloze internet. Maar hoe kunnen we de veiligheid van het bedrijfsnetwerk dan waarborgen?

Dijkman ICT biedt professionele draadloze verbindingen voor een vast en laag bedrag per maand met de beste beveiligingsmethodes. U hoeft hiervoor geen investering te doen, de apparatuur wordt voor u onderhouden en u kunt zeer makkelijk op- en afschalen.

Met onze WAAS oplossing, zijn de mogelijkheden eindeloos en bent u altijd voorbereid op de toekomst. Krimpt of groeit uw organisatie? Het draadloze netwerk is op de aanpassing van uw organisatie voorbereid.
Het WaaS concept bieden wij aan met volledig beheer en onderhoud. De verantwoordelijkheid voor het draadloze netwerk is in handen van deskundige engineers.

Vragen? Erik helpt u graag verder

Erik Dijkman

of bel 085 4017 198

Makkelijk schaalbaar

Vervangend apparaat bij een defect

Geen investeringen nodig

Vast en laag bedrag per maand

24x7 support

Inzicht in uw netwerk

Wilt u inzicht in uw totale netwerkomgeving? Dat kan! Met onze cloudcontroller kunt u inzicht krijgen in statistieken zoals data verbruik, performance en activiteiten

Verschillende authenticatie mogelijkheden

Vergroot uw naamsbekendheid door gebruik te maken van authenticatie met een Facebook- of Google Plus + like. Uw gasten geven uw bedrijfspagina op Facebook of Google plus een like om gebruik te maken van de WiFi. Uiteraard zijn er meer authenticatie mogelijkheden. O.a.:

Vouchers

Betaling door de eindgebruiker

Traditioneel wachtwoord

Persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg