Heeft u veel last van wegvallende WiFi, lage internetsnelheiden en/of een zwak WiFi signaal? Dijkman ICT biedt WiFi oplossingen met 100% tevredenheidsgarantie en een dekkend WiFi signaal door het hele huis

Vraag bij ons een gratis wifi check bij u op locatie aan

Wat kan Dijkman ICT voor u betekenen:

Gratis WiFi check!

Optimalisatie van huidige apparatuur

Installatie van een nieuw draadloos netwerk

Wegwerken van snoeren

Meterkast netjes maken

Snel en correct afhandelen van eventuele defecten

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Erik helpt u graag verder

Erik Dijkman

of bel 085 4017 198

Liever teruggebeld worden?

Veelgestelde vragen

Binnen een straal van 10 kilometer van Gouda is de wifi check helemaal gratis. U betaalt geen voorrijkosten en ook geen kosten voor de vooropname.

Buiten een straal van 10 kilometer rekenen wij enkel de voorrijkosten voor de vooropname maar de vooropname zelf wordt geheel kosteloos uitgevoerd. In sommige gevallen is het ook mogelijk om foto’s van uw huis of bedrijfspand te sturen. Op basis daarvan kunnen wij ook een offerte uitbrengen.

Wanneer wij voor u een nieuw netwerk aanleggen of optimaliseren dan geven wij standaard 1 maand installatiegarantie. De reden waarom wij dit doen is dat er vaak na de installatie nog wat vragen zijn of kleine aanpassingen nodig zijn om het netwerk te optimaliseren.

Daarnaast staan wij voor 100% achter onze producten en kwaliteit van installatie. Met de installatiegarantie willen wij u vertrouwen geven in onze producten en de installatie

De hoeveelheid accesspoints of powerline adapters is afhankelijk van uw thuis- of kantoorsituatie. In sommige gevallen volstaat 1 accesspoint of 1 powerline adapter. In sommige gevallen is het noodzakelijk om minimaal 2 accesspoints of 2 powerline adapters in te zetten om een dekkend WiFi signaal te realiseren.

Enkele factoren waar dit van afhangt zijn:

  • Bouw van het huis
  • Het aantal omringende draadloze netwerken
  • Aansluitmogelijkheden
  • Aantal apparaten in uw netwerk (smartphones, tablets, laptops, tv’s, etc.)

Over het algemeen plannen wij de netwerkinstallatie binnen 7 dagen na akkoord van de offerte in. In sommige gevallen kan het ook sneller. De levertijd is afhankelijk van de drukte in onze agenda. Neem gerust contact met ons op om na te vragen wat de levertijden zijn.

Op alle hardware die wij leveren zit 2 jaar garantie. Het garantietermijn is tegen een lage vergoeding uit te breiden