Ontwikkelen van webshops voor het MKB

Een professionele website of webshop mag tegenwoordig niet ontbreken voor uw onderneming. Een webapplicatie heeft veel meerwaarde. Consumenten zoeken snel even uw contactgegevens en (aangepaste) openingstijden, kijken welke diensten u aanbiedt, zijn benieuwd naar nieuwtjes of kopen uw producten.

Dijkman ICT bouwt, onderhoud, en beheerd websites en webshops voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Door onze korte lijnen is de communicatie tussen de klant en Dijkman ICT zeer nauw en kunnen wij producten snel en op een flexibele wijze opleveren.

Wij zijn erg enthousiast om met uw ideeën aan de gang te gaan en uw rendement te laten stijgen.

Prestashop

Een tool die wij gebruiken voor het bouwen van webshops is Prestashop. Prestashop is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf makkelijk en zonder kennis aan de slag kunt om uw webshop te beheren.

Onze voordelen:

  • Zeer goede prijs-kwaliteits verhouding
  • Aantrekkelijk voor particulieren, zzp’ers en het MKB
  • Altijd maatwerk
  • Goede nazorg
  • Compleet ontzorgd omdat wij ook hosting aanbieden

Doelgroep

Wij bouwen websites en webshops voor zzp’ers en MKB’ers tot ongeveer 20 werkplekken. De reden hiervan is dat wij hierdoor snel kunnen schakelen, flexibel blijven en eerlijke tarieven kunnen hanteren. Dat merkt u ook in de prijzen. Wij bouwen namelijk webshops voor klanten die geen enorme budgetten beschikbaar hebben.

Opgeleverde shops