Zakelijk hosted telefonie voor het MKB

Altijd bereikbaar zoals u dat wilt tegen een vaste lage prijs. Met Zakelijk Hosted Telefonie belt u via internet en gebruikt u een eigen flexibele telefooncentrale in de cloud.

De voordelen van hosted telefonie:

  • Flexibiliteit in beheer en gebruik
  • Direct besparen zonder kostbare investering
  • Zorgeloos bellen met Nederland onbeperkt

Flexibiliteit in beheer en gebruik

Met Hosted Telefonie is uw centrale altijd up-to-date en gemakkelijk aan te passen. Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers dan verandert de centrale met u mee. Via de handige app zijn uw instellingen makkelijk te beheren. Zo kunt u gemakkelijk belgroepen toevoegen of tijdelijke doorschakelingen instellen.

Direct besparen zonder kostbare investering

Met Hosted Telefonie bespaart u direct, omdat u niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. U kunt bellen en internetten via één verbinding en maakt gebruik van onze voordelige beltarieven. Via factuur online en uw maandelijkse rekening krijgt u een helder inzicht in uw kosten.

Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt

Wilt u vooraf exact weten waar u aan toe bent, dan heeft u de keuze voor onbeperkt bellen binnen Nederland. U belt dan voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Elke maand dezelfde vaste lage prijs, dat is wel zo rustgevend. U kunt ook kiezen voor een variabele afrekenmethode. De gesprekskosten worden dan gebaseerd op wat u daadwerkelijk verbruikt heeft.

Wilt u meer weten over beveiliging voor Office 365?

Martijn de Visser

Martijn kan u alles haarfijn uitleggen!

Martijn de Vissser is gespecialiseerd in het adviseren van hosted VOIP voor het MKB

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg