Office 365 security en back-up

U zal denken dat al uw data in de cloud veilig staat opgeslagen. Deels is dat ook zo. Maar er schuilt ook een gevaar om uw data in de cloud op te slaan. Zonder de juiste back-up en beveiligingsmaatregelen is uw data kwetsbaar voor hacks en is het mogelijk dat u na een aanval al uw data verliest. Met een standaard installatie is deze kans van slagen voor een hack-er zeer groot.

Belangrijk is dus: de juiste beveiligingsmethodes toepassen en back-ups (laten) maken!

Sharepoint

Onedrive

Exchange mail

Groups

Cloud en AVG

Data die u in de cloud opslaat kan door een onbeveiligde omgeving binnen no time op straat liggen. Denk bijvoorbeeld aan een medewerker die een slecht wachtwoord heeft ingesteld. Als het wachtwoord van deze gebruiker wordt achterhaald kunnen alle bedrijfs- en klantgegevens worden gedownload en openbaar worden gepubliceerd. Dit is natuurlijk iets wat u niet wilt en in een ongunstig geval kan het ook nog een boete van duizenden euro’s opleveren.

Om te voldoen aan de AVG wetgeving is het noodzakelijk om een aantal cruciale stappen uit te voeren. Maar welke stappen zijn dit? Wij kunnen u dit in een overzichtelijk rapport aanbieden. Dit rapport geeft inzicht in de kwetsbaarheden van uw cloudomgeving.

Aaneensluitend? op dit rapport kunnen wij de desgewenste acties op uw omgeving toepassen. Na het uitvoeren van deze acties ontvangt u van ons een certificaat. Dit certificaat laat zien dat uw organisatie AVG proof is.

Wij brengen een adviesrapport uit vanaf €240,-. De kosten zijn afhankelijk van uw situatie. Wilt u weten wat het voor u kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Cloud back-ups

Zoals eerder aangegeven zijn back-ups ontzettend belangrijk. Ook als u al in de cloud werkt. Voor Office 365 bieden wij back-ups aan voor €7,50 per gebruiker per maand. Deze prijs is ongeacht de grootte van de mailbox en onedrive opslag.

Onderdelen die wij kunnen back-uppen zijn: exchange (mailbox), onedrive (persoonlijke bestanden), sharepoint (team bestanden), groups en gedeelde mailboxen

De back-up retentie is maar liefst 7 jaar

Wilt u meer weten over beveiliging voor Office 365?

Erik kan u alles haarfijn uitleggen!

Erik Dijkman is gespecialiseerd in het beveiligen van uw Office 365 omgeving

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg