Bedrijfs antivirus

Het zal u niet ontgaan zijn, er is de laatste periode een verhoogde activiteit in ransomware aanvallen waar te nemen. Dit zijn aanvallen waarbij (bedrijfs)bestanden worden versleuteld en waar losgeld geëist om de bestanden vrij te krijgen. Een voorbeeld is de universiteit Maastricht, hier zijn tonnen betaald om de bestanden vrij te kopen.

Een solide antivirus (en back-up) helpt om het risico tot een minimum te beperken en uw bedrijfsactiviteiten veilig te stellen. Wij bieden antivirus producten in managed vorm aan. Dit betekent dat wij de veiligheid van uw omgeving continu in de gaten houden door realtime notificatiebeheer en pro-actief beheer. Daarnaast verzorgen wij met de managed dienst al het licentiebeheer en voeren wij de werkzaamheden heel secuur uit. Het gaat immers om uw bedrijfsdata.

Enkele mogelijkheden van managed antivirus

Gewenste websites blokkeren (ook op basis van tijdschema’s en afdelingen)

USB poorten/sticks, cd-roms/ dvd’s blokkeren

Wifi verbindingen monitoren

Schijfencryptie

Website protectie

etc.

Verlaag uw kosten en verhoog productiviteit en veiligheid

Doordat wij uw apparaten pro-actief beheren kunnen wij aanvallen in een vroeg stadium detecten en hier direct actie ondernemen. Het pro actief beheren van uw omgeving zit in de licentieprijs verwerkt. U betaalt een vaste prijs per maand per apparaat welke flexibel op op af te schalen is. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en voorkomt u verassingen achteraf. Daarnaast nemen wij het licentiebeheer uit handen.

U maakt zelf de keuze of u maandelijks of jaarlijks gefactureerd wilt worden. Wij schalen mee met uw bedrijf.

Wilt u meer weten over antivirus voor uw onderneming?

Erik kan u alles haarfijn uitleggen!

Erik is gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfsapparatuur

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg