Systeembeheer & 24×7 ondersteuning

Dijkman ICT is de geschikte partner voor het verzorgen van alle zaken omtrent ICT- en internetdiensten. Wij bieden totaaloplossingen aan en zorgen voor een efficiënte workflow met een hoge continuïteit binnen uw bedrijf.

Korte lijntjes en ontzorgen

Wij ontzorgen en ondersteunen het MKB op alle mogelijke manieren. Of het nu het vervangen van een toner is, het inrichten van een complete werkplek, hulp op afstand of de implementatie van software van derden. Niks is ons teveel gevraagd. 

Hoge continuïteit voor bedrijven

Deze continuïteit kunnen wij waarborgen door hardware en softwarematige processen op servers, routers en switches 24/7 te monitoren. Hierdoor kunnen kritische storingen in een zo vroeg mogelijk stadium gedetecteerd worden en kan preventief onderhoud worden uitgevoerd. Hierdoor wordt de kans op uitval van een kritisch apparaat tot een minimum beperkt.

Op afspraak leveren wij onze diensten ’s nachts of in het weekend.

Aanvulling op uw huidige ict afdeling

Heeft u regelmatig een capaciteitstekort of wilt u een extern IT bedrijf als back-up achter de hand hebben? Voor het (regelmatig) aanvullen van werkzaamheden is Dijkman ICT de geschikte partner. Hierdoor heeft u meer continuiteit en zekeheid.

Vragen? Erik helpt u graag verder

Erik Dijkman

of bel 085 4017 198

Search


Generic filters

Exact matches only


Strevend naar 100% klanttevredenheid

Altijd persoonlijke communicatie

Eerlijk tarief

Ruime openingstijden

Gratis voor de deur parkeren

Uitstekende nazorg